Articole SEO, ce doresc acestea

Posted: May 9, 2008 in Seo
Tags: ,

Oare ce doresc articolele SEO? Se pare ca acestea se vor a fi considerate resurse utile pentru aceeia ce cauta sa invete si apoi sa practice, modalitati de optimizare a site-urilor web. Documentatia, facilitata pe acest site, reprezinta o expunere de cunostinte, practici si experimente, utile oricarui prestator de servicii SEO sau celor interesati de acest domeniu.
Intentia realizatorilor este de a pune la dispozitie articole SEO cu caracter educativ si informativ, astfel incat autoeducarea in acest domeniu sa poate fi accesibila si in limba romana.
Marea majoritate a site-urilor Web specifice sint in engleza iar cele romanesti sint mai degraba o prezentare a ceea ce firma sau prestatorul de servicii SEO, e abil sa faca.

Aceste resurse, prezentate sub forma de articole SEO, pot fi folosite pentru optimizarea de site-uri Web sau pentru intelegerea anumitor actiuni, termeni sau realizari specifice SEO.
Pentru a putea obtine rezultate multumitoare la cautarile pe motoare de cautare, ar trebui sa detineti o setie de informatii sumare in legatura cu anumite elemente si aplicatii necesare in practicare SEO pentru site-urile Web, cum ar fi:

* Stapanirea si alegerea corecta de cuvinte cheie potrivite domeniului de activitate a site-ului Web pe care il detineti; Cuvintele cheie alese pentru crearea de continut optimizat pentru motoare de cautare tinand cont de domeniul de activitate pe care site-ul Web il prezinta.
* Realizarea site-urilor Web cu o anumita accesibilitate Web, astfel incat o gama larga de vizitatori sa poata avea acces la site-ul dumneavoastra, in special persoanele cu handicap care pot crea un numar consideratil de vizite.
* Ce este Page Rank ? Cum putem obtine Page Rank si ce repercurisiuni poate avea el asupra unu site Web.
* Care sint factorii de evaluare in optimizare ?
* Care sint acele garantii SEO ce va pot oferi siguranta si ce intrebari pentru un potential client SEO ar putea pune un prestator de servicii SEO?
* Intelegerea conceptului de inscriere in directoare Web si confuzia facuta cu inscrierea in motoare de cautare sau inscrierea in Google, inscriere in Yahoo!.
* Ce implica procesul de validare HTML in raportul direct cu vizitatorii, browsere, motoare de cautare, etc.

Vezi tot articolul: Seo-point.com
Livia

Advertisements
Comments
  1. RCA ieftin says:

    Foarte interesant articolul si in aceeasi masura si util.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s