Visul multor femei este… alb sau roz?! :))

Posted: May 14, 2008 in Fashion, Girls Secrets, Having Fun, Livia's Stuff
Tags: , , , ,


Nimeni nu le poate lua femeilor cel mai frumos vis (chiar daca visul imbraca uneori forma unei ambitii sau a unui pariu stupid): Acela de a fi… Mireasa.
Marturisim sau nu, ne place genul “romance”, ne plac povestile de iubire, ne stergem discret o lacrima din coltul ochilor sau oftam adanc vizionand un film de acest gen. Si, oricat ne-ar ironiza barbatii, nu vom renunta sa visam la rochia … alba??!! 😀 roz?? 🙂 de mireasa, la tot ritualul specific pregatirii unui asemenea eveniment. Este dreptul nostru din toate timpurile.
Gama de ritualuri nuptiale este foarte bogata, variind de la zona la zona si, daca vrei sa nu scapi nimic, este cert ca nu te descurci fara un consultant de specialitate (pentru a fi sigura ca nu sari peste nici un eventual moment de senzatie, despre care sa poti povesti prietenelor, urmasilor…).
Sa respecti traditia si chiar sa redescoperi obiceiuri care de care mai putin stiute, inseamna sa ai o nunta trendy, o nunta ca-n povesti.

Este cert ca nuntile cu surle si trambite nu sunt doar un trend, un curent recent, un val trecator. In toate timpurile (de pe vremea cand fata era furata pe bune de la parinti, pana azi, cand e furata de gasca de prieteni in noaptea nuntii pentru cateva sticle de whisky), nuntile zgomotoase au fost nuntile cele mai reusite.
Aproape in fiecare casa exista dovada: si pentru bunici si pentru mame, cele mai valoroase amintiri sunt pozele de la nunta, bucatile de voal, asa zisele ‘marturii’, pastrate toate intr-un sertar…
Pozelor ingalbenite le-a urmat caseta video, Cd-ul, DVD-ul si … tehnica ne va sprijini mereu sa ducem peste timpuri aceste marturii ale momentului respectiv… moment de glorie.

Numai ca in spatele fiecarei nunti, aparent perfecte se afla ceva ce nu toata lumea stie, se afla o poveste, ca o adevarata proba de foc a unui cuplu. Si cand vine vorba despre cuplurile celebre despre care scrie presa, fiecare amanunt este senzational, orice detaliu poate fi o adevarata ‘bomba’, un moment memorabil, despre care poti vorbi zile, saptamani, ani la rand…
Livia Axente

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s