Livia’s Chocolate Party

Posted: May 21, 2008 in Club, Girls Secrets, Having Fun, Livia's Stuff
Tags: , , , , ,

Nu stiu voi, dar eu daca as avea firma mea privata de ciocolata, „Livia’s Chocolate Party”… sau „Livia + Chocolate= best friends”… as da in fiecare saptamana o petrecere la care fiecare invitat ar trebui sa aduca un sortiment de ciocolata… deosebit. Bineinteles bazinul umplut cu ciocolata si fetele care se vor trage de par in acel bazin… nu ar lipsi, probabil cand as ramane singura, sau aproape singura :P, as incerca si eu acel bazin…insa nu cred ca mi-ar mai arde mie de „bataie cu ciocolata”, mai degraba m-as concentra asupra ei…miaaamm. Trebuie sa recunosc faptul ca Livia loves Chocolate… iar daca nu am grija… la cantitatea consumata… si din pacate nu prea am 😛 risc sa ma ingras… asadar… iubitorii de ciocolata… ar trebui sa practice un sport, eventual baschetul…:P Ciocolata iti da o gramada de enegrie si se spune ca aceasta creste apetitul sexual… sa fie oare adevarat? Hm… la cata ciocolata consum… ar trebui sa nu mai am timp de aceste randuri… Hm, deci… totul cu masura, da…din pacate si la ciocolata se aplica aceasta regula… acum cine se tine de reguli…bravo lui.
Inafara de a savura ciocolata, oare ce mai poti face cu ea?! Multe:P lol. Daca v-ati saturat de exemplu sa compuneti mesaje de sarbatori… puteti aplica ‚actiunea’ „Chocotelegram”, aceasta fiind un mod original de a felicita pe cineva sau de a transmite un mesaj deosebit. Nu degeaba se zice sweet like Chocolate… O noutate in lumea Chocolate, acum aveti la dispozitie tablete mici de ciocolata cu lapte, inchise la culoare, care au gravate pe ele cate o litera, dar si cifre si simboluri, semne de punctuatie si pictograme, iar pentru spatiile de cuvinte puteti folosi ciocolata alba.
Sweet, really sweet, insa Livia nu s-ar supara daca pe ciocoata ar scrie „Milka” in loc de „Chocotelegram”. 😛 Orice ciocolata e bine venita, preferabil cea cu caramel, dar acum sa aplicam regula cu masura si pentru mofturi. 😛

Livia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s