Cum sa lasi lucrurile sa decurga natural?!

Posted: May 23, 2008 in Girls Secrets
Tags: , , , , , , , , ,

Multe femei care sunt dezamagite de o groaza de legaturi esuate si pe care intr-un final le loveste Cupidon again, obisnuiesc sa actioneze mai ciudat. Precis chiar si femeile in cauza se intreaba de unde le vine aceasta reactie. Mult probabil tocmai aceasta proaspat ivita relatie te face sa rectionezi nepotrivit, ba chiar bizar. In multe situatii nici nu constientizezi acest lucru… in primul rand intreaga realatie ar trebui sa se construiasca pe o fundatie de libertate si ingaduinta.
O relatie presupune depasirea limitelor si progresul in etape diferite, nu este cazul si nici vorba despre o ambitie pe care incerci sa o impui, cum nu este nici vorba despre a-l subjuga pe celalalt.
In primul rand, ca femeie, ar trebui sa eviti posibilitatea de a te transforma intr-o disperata care il suna din 5 in 5 minute. Ai rabdare si incearca sa il analizezi de pe margine, observa-i tabieturile, gusturile si preferintele pentru diferite activitati. Bineinteles toate acestea NU pentru a-i face lui pe plac, spre exemplu sa il surprinzi cu bilete la meciul de fotbal, cand tu defapt iti doresti sa vezi finala la baschet.
Respecta-i intimitatea, are nevoie de ea, la fel cum si tu ai nevoie de a ta, si incearca pe cat posibil sa te abtii de la curiozitate in exces, spre exemplu… sa il astepti acasa cu o sumedenie de chestionare… adresandu-i intrebari peste intrebari.
Barbatilor nu le prea plac mofturoasele, cu toate ca noua uneori ne face placere sa avem mofturile noastre… anyway cu cat suntem mai naturale, cu atat mai mult vom fi apreciate.

Ce se intampla cu planurile de viitor? Abia ati ajuns un cuplu, dar voi faceti planuri de viitor, hmm e frumos si bineinteles si placut…, pana peste 3 luni cand veti merge in concediul programat, aveti timp sa va cunoasteti mai bine, iar acel concediu va tine practic locul probei… mai precis, atunci veti afla daca va suportati sub acelasi acoperis, sau va veti intoarce fiecare separat…
Mare atentie…sa nu exagerati… e firesc sa-ti doresti sa petreci cat mai mult timp cu iubitul tau, si sa-ti planifici viitorul cu el, dar nu exagera, nu il presa cu perspectiva unei relatii de dependenta reciproca. Daca ii povestesti toata ziua buna ziua despre planurile voastre si cum vezi tu aceasta relatie in viitor, cu siguranta il vei inspaimanta. Ar fi mai bine sa lasi lucrurile sa decurga normal si sa fii pregatita pentru suprizele care te asteapta in viitor.
Livia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s