Tab Baldwin si Buckman posibil sa paraseasca “U” Mobitelco

Posted: June 4, 2008 in Sport
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Click here for NEWS:
“U” Mobitelco”

Tab Baldwin a recunoscut faptul ca inima lui ii sugereaza sa ramana la Cluj, insa acesta are discutii cu cluburi din Europa, cluburi cu campionate puternice, in care Romania e departe de a ajunge acolo… daca arbitrajul va ramane asa cum este. Clujenii sunt multumiti si sper ca nu va comenta nimeni daca afirm acest lucru… Tab e popular in ceea ce priveste antrenarea unei echipe urcand-o pana in finala, practic acesta a dat o sansa nu numai Clujului ci si baschetului din intreaga Romanie, le-a demonstrat tuturor ceea ce inseamna acest sport si cum poate fi realizat, insa exista o sumedenie de obstacole care nu vor putea fi depasite… arbitrajul risca sa ramana acelasi… adica no chance for Romania. Is convinsa ca in acest stil se vor destrama incet toate echipele… Tab a mai adaugat faptul ca este incantat de pasiunea imensa a Clujului pentru baschet, pasiune care nu a mai intalint-o inca… Dar din pacate nu avem ce sa facem… Pasiunea exista, dar putere nu, iar arbitrii ar trebui reeducati… ca sa nu zic rescolati… In fine daca ar fi dupa mine…. de abia m-am abtinut sa nu-mi arunc agenda dupa ei… Face-ti naibii ceva cu arbitri astia, nu poate nimeni sa-i dea afara??? O chem pe bunica in locu lor, va arbitra neutru, corect si asa cum va invata… nu dupa propriile reguli si incapatanari. Nu va face nici show cu faulturi exagerate, mai bine ne uitam la circ… sau Harlem…whatever…

Daca ofertele lui Tab vor depasi cu mult oferta finantatorului clujenilor Valentin Nica, acesta va pleca cu siguranta, a declarat Valentin Nica. Oferta este una foarte buna, iar cu aceasta se va aduce un alt antrenor valoros.

O veste la fel de proasta este faptul ca Seals si Buckman vor pleca si ei de la Cluj, cel putin astfel s-a interpretat declaratia lui Buckman “Ma bucur ca am avut ocazia sa joc aici. O sa-mi lipseasca publicul Clujean”. Buckman s-a acomodat la Cluj, acum iese cu baietii la o bere, no stress, inainte era mult mai retras, cel putin impresia asta le-a lasat-o unor coechipieri. S-a acomodat pentru ca a fost integrat, indragit de echipa si public. Clujul este un oras superb, nu ar avea ce sa nu-i placa, iar oamenii sunt prietenosi.
LeVar Seals nu va mai reveni la Cluj dupa meciul de maine ora 19.00 de la Ploiesti, el va decola vineri dimi­nea­ta din Bucuresti spre Chicago.

Echipa risca sa se destrame incet incet… tot ceea ce am putea face … e sa ii rugam sa ramana… cat despre aribitrii, eu i-as baga in… pensie… HAIDE U!!!

Livia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s