Un blog interesant…:)

Posted: June 22, 2008 in Livia's Stuff
Tags: , , , , , , , , ,

Cam asa si-a petrecut Livia aceasta seara… dupa o zi foarte calda, mult prea calda pentru baschet… dar totusi nu m-am lasat sa nu bat si azi mingea in babes. 🙂 Hmm navigand pe internet am descoperit un blog interesant, hmm chiar nu ma asteptam… blogul apartine unui foarte bun prieten de al meu. M-au impresionat anumite publicatii, chiar m-au surprins in mod placut… e de apreciat atunci cand un barbat isi exprima gandurile, sentimentele fara retineri. Din pacate nu toti sunt la fel, majoritatea se ascund dupa deget, se lasa condusi de orgoliu, voit…sau de la mama natura crezand totusi ca aceasta este cea mai buna solutie pentru a dovedi ca esti ‘barbat’. Oare se intreaba acei barbati…daca exista cineva care sa tina evidenta aparentelor inselatoare…sau mai bine zis teatrale… multi pretind, dar putini o fac… Cat despre femei… as putea chiar sa afirm faptul ca nu vedem aceste retineri ca pe un lucru pozitiv, ba din contra… un semn de slabiciune mult prea evident…si sunt aproape convinsa de faptul ca si barbatii apreciaza un alt barbat care isi exprima sentimentele in mod natural. Dupa parerea mea, acesta este un semn de maturitate, inteligenta si incredere in sine insusi… atunci cand esti stapan pe tine si pe gandurile tale, poti linistit sa le exprimi, iar cei care nu inteleg aceasta chestiune… le doresc succes in…cele intelese…nooot.

Tema blogului de care am amintit mai sus, dupa cum spune titlul Marketing Blog , este Marketingul…, foarte interesant cum poti reusi sa combini in mod original businessul cu ganduri/sentimente personale care practic nu au legatura cu gandurile profesionale… sau in mod normal… majoritatea oamenilor nu au astfel de asteptari… dar asa cum viata bate filmul… same with normally… nu as putea nominaliza hmm…ceva precis, o definitie pentru ceea ce este normal (in cazul in care as putea face abstractie de morala…morala adoptata…)

Sper sa nu se supere nimeni daca imi permit sa copiez un mic fragment din acest Marketing Blog . “Acum simt ca port o povara si nu mai pot iubi pe cineva doar asa una cu doua…. Pot sa pretind ca iubesc, pot sa o spun, pot sa faca sa creada pe oricine ca sunt indragostit si ca iubesc, doar eu stiu ca nu e asa. E o iluzie care se repeta la nesfarsit, pana recunosc din nou ca tu ai fost singura de pana acum.”  

Marketingul asta…hm 🙂 mult succes, trebuie tinut cont 🙂 cause Marketing matches customers’ needs with the strengths of the business… good marketing places the customer at the centre of the business. Marketing is the link between customer and producer…and maybe not only just between them 🙂

Livia

Advertisements
Comments
  1. andrei says:

    http://www.filmebune.net/viewpage.php?page_id=63 interesant,trebuie vazut pana la capat

  2. Andra says:

    Fete frumoase de pe site-uri de socializare: http://pictureshotwomen.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s