In curand va incepe lupta in baschet. Cei care mergeau regulat la meciurile echipei clujene “U” Mobitelco, si care doresc sa-si pastreze locurile (din fata), ar trebui sa-si faca abonament pentru tot sezonu. Biletele vor fi mai putine, iar reduceri pentru studenti nu vor mai exista. “U” Mobitelco reloaded!

“U” Mobitelco a transefart ultimul jucator, pe nume Bambale Osby “Boom”. Acest jucator va ajuta echipa clujeana “U” Mobitelco, nu numai ceea ce priveste ofensiva, ci si in aparare. Sa speram ca meciurile vor fi la fel de spectaculoase ca pana acum, sau chiar si mai spectaculoase, dupa cum a declarat presedintele executiv Mircea Cristescu. “Boom” este al saptelea strain in echipa clujeana “U” Mobitelco, iar acesta (la fel ca si Gibson si Leon) se afla la prima experienta europeana. Branko Cuic si-a prelungit contractul, asadar il vom revedea in toata splendoarea lui la “U” Mobitelco reloaded :). Cine sa-i puna la punct pe arbitri daca nu Branko Cuic? 🙂 Vreau sa cred ca acei arbitrii carora nu li se potrivea deloc meseria, deoarece o practicau mult prea prost… si-au dat demisia… asta pentru binele natiunii si pentru binele lor. Branko Cuic, dupa cum am spus deja, si-a prelungit contractul, asadar nu-i prea vad bine pe acei arbitrii care fac baschetul de rusine! Cred ca acest an “U” Mobitelco va invinge fiecare echipa 🙂 Tab Baldwin nu se lasa asa usor, dovada este si faptul ca a ramas sa antreneze echipa “U” Mobitelco. Hai baietii! Haide “U”!

Livia

Advertisements
Comments
 1. […] Tab Baldwin si Buckman posibil sa paraseasca “U” Mobitelco Click here for NEWS: “U” Mobitelco” […]

 2. CornelB says:

  Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, http://www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provizoriu] “Blog Vacante” in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [@] amfostacolo.ro.

 3. Nu stii cat costa abonamentele si cand incepe campionatul? Cum adica daca vrei sa iti pastrezi locurile din fata? Biletele vor fi cu locuri?

 4. Admin says:

  Da biletele vor fi cu locuri. Nu mai sunt banci ci scaune. In prima parte din fata, un loc (pe tot sezonul) costa 250 RON. Asadar exista posibilitatea sa ramai la meciuri fara loc daca nu ai abonament. Probabil se vor vinde si fara loc, daca esti dispus sa stai in picioare… asta nu stiu. 🙂

 5. Alex says:

  Salut, eu l-am vazut pe Osby la Maryland (aici invat eu) si e un jucator foarte bun in the paint, puternic, si care se foloseste bine de statura lui. Abia astept sa vad ce face in Romania 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s