Virtualul si necesitatile umane… evadam in vis? Reprezinta internetul un refugiu? Multi sustin acest lucru, internetul reprezinta un refugiu intr-o lume fascinanta. Sa fie webul un joc dintre iluzie si realitate… o lume in care ne putem teleporta oricand? Putem alege o identitate? Fata de realitate, in care in mod normal nu-ti poti schimba identitatea, in lumea virtuala poti avea sute de identitati, astfel fiecare aspect al personalitatii se va putea manifesta in voie… sau se poate asa ceva si in realitate?! Timpul se imblanzeste, practic nu exista, trecerea de la noapte la zi este abolita, iar secundele sunt impartite de tine insuti… reprezinta oare acest lucru vreun risc?
Daca e sa intrebi doctorii… acestia nu-ti mai dau nicio sansa 🙂 Insa totusi pe internet ai posibilitatea de a suspenda timpul in orice moment doresti… bineinteles daca nu este vorba de de vreun test case de care ajungi sa nu te mai poti desprinde pana ce nu ii dai de cap… hopaaa it’s a BUG!!! No interruption please!
Discutiile pe messenger sunt de-o alta natura, lipsita de quality… assurance, o discutie pe aceasta cale nu presupune faptul ca trebuie sa existe un schimb permanent de replici, ca in realitate. Poti sa raspunzi cand vrei, fara ca acest lucru sa fie considerat o impolitete. Ce batai de cap ai avea daca ai refuza sa raspunzi unei persoane live vreo 5 minute, ca apoi sa dai un raspuns linistit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat… Sa fie aceasta cale de comunicare o cale negativa?!
La job, in cazul meu, trebuie sa iei legatura cu programatorii… sa afli cat de putin s-au concentrat in anumite circumstante… no offense, nobody’s perfect 🙂 Acasa? Acasa renuntam la aceasta cale de comunicare?
Majoritatea din cei care sunt activi toata ziua in fata calculatorului, sau poate chiar pasivi… in anumite cazuri… vor spune… “No way Hose!”, ca dupa ce ajung acasa sa le citesti ceva statusuri 🙂
Acestea sunt totusi cazuri normale, as spune eu… grav este atunci cand devi tentat sa te ascunzi de lumea reala in spatele internetului fascinant, atunci cand practic iti muti intreaga viata pe internet… un fel de Sims, din cate am auzit acest joc provoaca o astfel de dependenta… o supradoza de web 🙂 .
Pornesti de la zero in ceea ce priveste viata ta? Renunti la realitate?
Te maschezi cum vrei tu, fara sa suferi de pe urma discriminarii, si a catalogarii in functie de provenienta… si mai ales de aspect fizic, asa cum des se intampla in realitate. Cum ar fi oare daca fiecare si-ar crea un personaj intr-un joc, gen Sims, iar intarnirile intre cunoscuti sa aibe loc online. Cred ca in prima faza ar fi foarte distractiv… 🙂 Totusi ar exista un risc… cred, si anume riscul de a nu mai deosebi realitatea de viata virtuala.
Anyway in ziua de azi exista o multime de persoane care nu au nevoie de un joc… multi traiesc in realitate o viata ireala 🙂 Daca e de bine sau de rau, asta numa ei insusi stiu, sau nu???!!! 🙂

Livia

Cum ar fi sa ai un joc cu 1 singura licenta pe 8 calculatoare…? Vrei o singura licenta windows pe care o poti folosi legal la multe calculatoare? Noutatea in domeniul Software!!! NU ai auzit inca? Multe firme folosesc SoftXpand!
SoftXpand transforma 1 computer in pana la 8 statii complet independente, prin simpla atasare a mai multor seturi formate din monitor tastatura si mouse. SoftXpand foloseste hardware standard iar pentru utilizare nu necesita alte cunostinde decat un calculator ce foloseste Windows Xp.
ACUM AI POSIBILITATEA SA ITI PERMITI ASA CEVA LA CELE MAI BUNE PRETURI, NU AI NUMAI DE CASTIGAT, mai multe informatii gasesti AICI:

SoftXpand – transforma 1 pc in multiple statii independente

Evoluxis.ro Licente Windows la cel mai bun pret!

Advertisements
Comments
  1. Si blogul tau arata sexi. Multumesc pentru vizita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s