Blogging Blogger

Posted: October 16, 2008 in Livia's Stuff, Seo
Tags: , , , , , , , , , , ,

Livia's BlogExista deja o sumedenie de bloggeri, care ar trebui sa stie faptul ca prea multa sinceritate dauneaza grav bloggerului. Cu toate ca blogul este promovat ca un jurnal online, e bine sa te feresti sa dai uneori amanunte picante. Chiar daca ti se pare ca, fiind singur in fata monitorului, ceea ce scrii nu ar putea sa te afecteze in vreun fel, numarul de “read-uri” pe care il vezi este real. Astazi nimic nu mai este personal. In Romania, cele mai multe bloguri nu se indeparteaza de tiparele unui jurnal obisnuit, asta poate ca o cultura a blogging-ului nu a prins inca contur precis. De ce oare? Daca stam sa ne gandim ca online-ul romanesc a pornit cu vreo cinci-sase ani mai tarziu, iar viteza de dezvoltare e mai mult decat dubla, mai avem probabil vreo doi ani… Punand in calcul si dezvoltarea celorlati intre timp, vom mai astepta vreo trei ani ca sa avem un internet educat.

O plimbare de doar cateva minute prin hatisurile blogsferei locale, iti va dezvalui confesiuni destul de interesante…
Bloggerii au program de blogging? Sau programul pentru Blogging vine spontan? Oricum daca Bloggerul nu isi pune la punct un program cat de cat fix, va ajunge sa abandoneze bloggingul intr-un timp foarte scurt. Cititorii fideli vor fi dezamagiti si astfel isi vor muta atentia catre alte zari.
Blogging… it depends what Blogging really means to you… 🙂

Livia

Advertisements
Comments
 1. PiticStyle says:

  Spui ca bloggerul daca nu isi pune la punct un program cat de cat fix va ajunge sa abandoneze blogul si ai dreptate, 80% din cazuri asta e vina doar ca nu se simte cand acesti bloggeri dispar incat nici nu ajung la o maturitate cu pagina respectiva. Eu personal numai am asa mult timp de scris incat lucrez sau am alte proiecte in online care merita sau necesita atentia!

 2. radhoop says:

  “sa stie faptul ca prea multa sinceritate dauneaza grav bloggerului”- nici nu sti cata dreptate ai… era sa-mi pierd jobul din cauza unui post 😐

 3. ZuZu says:

  Cred ca un program de blogging dauneaza mult actului creativ. De aceea(vorbesc strict despre blogurile personale) cred ca ar trebui cultivata mai mult spontaneitatea 🙂 Plus ca ajungi sa plictisesti si cititorii daca scrii pentru un public.

 4. Admin says:

  E adevarat si ce spui tu, oricum pentru ca spontaneitatea sa prinda ‘aripi’ trebuie sa ii acorzi si timpul necesar. Astfel ar trebui gasita o cale de mijloc… Nici eu nu scriu dupa un program fix, depinde foarte mult de timp si de (vorba da) spontaneitate 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s