Vrei sa-ti schimbi rujul, fardul de pleoape sau sa-ti reinnoiesti garderoba… Nimic mai simplu; alegi nuanta care te prinde, iar la haine tii cont de masura si forma trupului tau. Pentru o crema iei in calcul tipul pielii tale si necesitatiile. De ce ar fi mai dificila alegerea unui parfum? Parfumul vorbeste … te tradeaza? 🙂
Mirosul unui parfum anume poate fi complet diferit decat daca il folosesti tu, asa ca ar trebui testat pe pielea ta. Uneori se intampla sa nu-ti mai placa inca de a doua zi dupa ce l-ai achizitionat… Ca sa eviti “catastrofa” trebuie sa tii cont de cateva lucruri.
Orice parfum are trei note, denumite in ordinea in care sunt percepute: nota de varf este cea care se evapora prima, cea de mijloc se dezvolta abia mai tarziu dupa pulverizare si nota de baza este cea care reprezinta parfumulsi care va persista pe piele. De aceea, niciodata nu ar trebui sa decizi ca vei folosi un parfum imediat dupa ce ai simtit mirosul din flacon.
Te-ai intrebat vreodata de ce se recomanda sa-l pulverizezi in zone precum incheieturile mainilor sau lateralele gatului? Acestea sunt zonele cu puls, mai calde iar puterea parfumului este mai accentuata de caldura.
Este foarte important sa stii ceea ce iti place si ceea ce ti se potriveste, un parfum nepotrivit sau care nu-ti mai place in cele din urma iti poate strica dispozitia. Trebuie sa tii cont si de anotimp si de clima din zona unde te afli atunci cand cumperi un parfum. De exemplu, umiditatea crescuta il va intensifica.
Parfumul vorbeste… ceea ce tu ii “spui”…

Livia

My Favorite Perfumes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s