seduction2thoulSeductia creierului… Te lasi sedusa, sau sedus… probabil seducatorul are ceva care te atrage?! Exista o sumedenie de femei chiar foarte frumoase si barbati frumosi carora le lipseste efectiv acel ceva, nu-ti inspira nu-ti sugereaza nimic, nu au acea distinctie… Seductia… hm… trece intai prin cap, prin spirit si e chiar foarte adevarat cand se spune ca adevaratul organ erotic al omului e defapt creierul…
Multi cred ca seductia ar avea legatura doar cu aspectul fizic, ceea ce, dupa parerea mea, este destul de gresit… Atunci cand ne lasam sedusi, noi suntem practic sedusi de un impuls subiectiv, ba chiar de o fictiune care ne comunica faptul ca seducatorul are ceva ceea ce ne trebuie si noua. Seducatorul reprezinta doar persoana care concentreaza impulsurile emotionale trezite de aceasta fictiune. Pentru a fi un seducator natural… acesta trebuie sa detina acele calitati prin care sa poata reprezenta fictiunile noastre personale. 🙂 In final, daca ne gandim bine… ne seducem singuri. In cazul in care aspectul fizic apartine acestei fictiuni, el devine chiar necesar, insa asta nu constituie o regula… Poti chiar sa stai de vorba spre exemplu cu un barbat urat, iar dupa un scurt dialog sa incetezi sa-i mai percepi uratenia. Astfel atentia nu iti este atrasa de infatisare, ci de substanta lui.
Ca o concluzie… seductia este si se bazeaza mai mult pe un element spiritual…
Seductia actioneaza in stransa legatura cu puterea si controlul fiecarui om in parte… Ce inseamna sa fii cel dorit?! Cel care seduce dispune de o forma subtila de control, acesta simte dorinta de a controla si de a domina, in final… dorinta de a detine o anumita putere. Atunci cand actioneaza, cand seduce, se seduce si pe sine insusi intr-o mare masura; asta depinde insa si de forta dorintelor de dominare.
In ceea ce privestefemeia, seductia se caracterizeaza mai mult printr-o distinctie aparte, sau chiar o fragilitate tipica… sau atipica… O forma de ispita pasiva, kind of defence seduction…
Ce se intampla atunci cand seductia naturala nu exista, cand acel sarm lipseste… Putem chiar sa analizam o groaza de filme care te invata cum sa seduci, acestea iti arata practic cum sa suplinesti lipsa sarmului natural. Intentia filmelor de genul nu este neaparat gresita, insa atunci cand tacticile, tehnicile sunt practicate de indivizi care in mod normal evita seductia, fara sa-si dea seama, ele vor deveni tehnici impotriva seductiei.

Aceasta tehnica este ca un fel de masca care il ajuta pe cel ce o poarta sa se fereasca de orice fel de impulsuri pentru a nu risca pierderea controlului si pentru a evita orice fel de atractie…
De multe ori seductia poate fi vazuta ca o forma de convingere, o incercare, o demonstrare prin care seducatorul insusi incearca sa-si dovedeasca calitatile si sa se asigure de faptul ca este atragator, iubit si dorit… Unii ar caracteriza astfel de persoane cu ajutorul unui simplu proverb: “Great talker, great liar”

Liviaseduction2

Advertisements
Comments
  1. iulian says:

    🙂 uite o fata sincera care vorbeste deschis despre seductie. Eu sunt unul dintre baietii care a incercat multi ani tehnicile de care vorbesti tu mai sus, ca mai apoi sa ajung la concluzia ca nu am nevoie de ele si ca totul se afla in mare masura in mine si ca tot ceea ce trebuia sa fac era sa-mi asum responsabilitatea propriilor sentimente si emotii si sa le exprim deschis decat sa ma invart in jurul cozii asteptand momentul potrivit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s