Proces AscensiuneProcesul de Ascensiune si Misteriosul 2012
Oare la ce se refera aceasta ascensiune…? Intai trebuie sa ne scoatem din cap toate prostiile (in ceea ce priveste societatea…religia…educatia) Chiar si Nasa minte pe rupte… (vezi Doamne cum sa zici ca ar exista extraterestri la o lume intreaga, ca ar face soc, si noua ne pasa intradevar de lume, astfel incat le mai punem si o doza de mercur in antigripal si tampenii prin mancare…) Bullshit, nu e vorba despre asta, doar ca se vor putea ascunde in spatele acestei idei cand va veni momentul… Daca ar fi sa fie asa… de ce sa insinueze incidentul de la Roswell? Sa fim seriosi, sa parcurgi un univers intreg si sa te prabusesti pe pamant? Lol… dar oare asta de ce nu ni se pare SF? :)) Banuiesc ca se cam stie in targ faptul ca exista OZN… da insa chiar si cei de la NASA au asa ceva, si mai zboara si in V (victory) ca sa vezi cata inteligenta… (motor de Mercedes si BMW – si sa mai zica cineva ca Hitler nu a facut treaba ‘buna’…) Probabil nu s-a dorit un asa mare tam tam pe atunci, insa nu s-au gandit la efectele unui crash test…)

Asta e si ideea, iti dau un ban iti iau un ban, ba iti zic ba nu iti zic, neg nu neg… astea toate doar pentru a ne distrage atentia… sa nu observam lucrurile intradevar importante… pentru noi insine. LoL… de parca ar fi asa de greu de acceptat faptul ca nu suntemi singurii in acest univers… (ar fi chiar un dezastru universal sa fim alone… dar totusi am acoperi o mare parte din univers… cu prostie…:P)

Dupa cum am mentionat in articolul precedent, Pamantul si Sistemul Solar trec prin schimbari majore!!! Ce se intampla defapt… in mare… polii magnetici ai Pamantului, in momentul de fata, isi schimba directia. Este vorba de o inversare magnetica. Pentru o explicatie detaliata cititi mai jos…

  • Atmosfera lui Marte creşte rapid şi se crede că ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, în 1997
  • Atmosfera Terrei este şi ea în schimbare, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care nu exista până acum, iar activitatea vulcanică a crescut de 5 ori din 1875 încoace
  • Venus suferă o creştere vizibilă a intensităţii luminoase.
  • Câmpul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar între planetă şi unul dintre sateliţi s-a format un tub de radiaţie ionizată.
  • Uranus şi Neptun au suferit recente inversări de poli, îşi măresc câmpul magnetic şi devin tot mai strălucitoare.
  • Câmpul magnetic al Soarelui a crescut şi el cu 230% din 1901 încoace

Practic toate schimbarile din sitemul solar se datoreaza faptului intrarii acestuia in CENTURA FOTONICA.  Această energie este preluată de Soare şi apoi răspândită în întreg sistemul solar. Centura Fotonică este formată din mai multe benzi fotonice care emană din centrul Galaxiei şi sunt asociate cu spiralele Căii Lactee. Centrul Galaxiei se află în Constelaţia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumină faţă de noi. Centura Fotonică încercuieşte Constelaţia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin această Centură de două ori în 25.920 ani, perioadă considerată Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii durează 2000 de ani. Se crede că Soarele nostru a intrat deja în Centură încă din 1998 şi se estimează că Terra va intra în 2012.

Întâlnirea cu Centura Fotonică – Photon Belt pare să ducă la transformarea omului profeţită de Biblie, la o teribilă experienţă spirituală. Se presupune că oamenii cu un comportament egoist şi, deci, cu vibraţii scăzute în aura energetică nu vor supravieţui radiaţiei de înaltă frecvenţă existentă în Centura Fotonică. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selecţie naturală pe baza spirituală amintită. Orice fiinţă este alcătuită în primul rând din energie. Iar energia este informaţie, şi invers. Corpul material este doar invelişul altor corpuri energetice. Omul se încadrează şi el, fireşte, în organizarea universală. “Animal cu (oareşce) raţiune”, fiinţa umană a fost înzestrată cu capacitatea de a avea o paletă largă de trăiri, sentimente şi gânduri. Dovada că acestea sunt energii în stare pură ne este oferită de constatările de-a lungul timpului şi cercetările ştiinţifice din ultimile două secole. Trăirile şi sentimentele negative creează energia negativă, nefastă, iar gândurile se pot chiar şi materializa, dupa cum s-a reuşit în proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trăirile şi gândurile umane au o anumită vibraţie.

O energie negativă nu poate avea, evident, decât o vibraţie joasă, pe principiul universal al evoluţiei. În Univers, nimic nu este întâmplător iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea şi evoluţia vieţii. Materia însăşi este înzestrată cu o inexplicabilă capacitate de a crea viaţa ! Există legi universale chimice, fizice, astronomice şi chiar juridice. Ele nu sunt însă stricte, pentru că Universul nu este Armata Poporului, iar cuvântul de ordine este diversitatea. Viaţa trebuie să evolueze prin forţe proprii, fără dirijări cazone, să se confrunte cu cele mai dificile situaţii. Cine învinge merită să meargă mai departe. Chiar şi războaiele au rolul lor în programul universal. Nu sunt de dorit, în general, dar determină unitatea unei naţii, planete sau chiar unei galaxii şi evoluţia ştiinţifică, aducând o presiune şi o urgentare sporită în acest sens. Tot ele aduc un examen energetic major, o separare între “băieţii buni şi băieţii răi” – după gândirea simplistă americană. Fiindcă totul este energie, nici Universul nu face excepţie de la regulă. Aşa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui atom, tot aşa există surse de energie pozitivă ce alimentează galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecvenţă foarte înaltă, pentru a putea străbate distanţele imense, până la sorii captatori. Pe de altă parte, planetele, sistemele solare şi galaxiile se află într-o continuă mişcare, parcă pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evoluţiei.

Toate aceste modificări sunt ciclice şi obligatorii şi se datorează permanentei mişcări a galaxiei şi sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitivă par a avea o anumită stabilitate.

Evolutia Spirituala…

Centura Fotonică este atât de imensă, încât trebuie străbatută timp de 2000 ani, emite o intensă radiaţie electromagnetică, atât în spectrul vizibil, cât şi în cel invizibil, de înaltă frecvenţă (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multiplă şi şocantă influenţă asupra materiei terestre. În primul rând, se va constata fluorescenţa tuturor corpurilor, iar ca rezultat nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani !!! Corpurile vor emite o lumină fără temperatură şi nu vor avea umbră. Întregul sistem solar îşi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonică nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie liberă şi nepoluantă (gândită de Tesla). Planeta va suferi o scădere progresivă a densităţii şi îşi va schimba “bătaia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanţa Schumann” a Terrei a început să crească, din 1980, de la 7,8Hz, apoi să se accelereze, ajungând la 12 Hz, nivelul de astăzi. Aceasta înseamnă că, dată fiind creşterea frecvenţei vibratorii a Pământului, cele 24 de ore de viaţă ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdată este încă bine şi acceptabil, deşi explică de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grăbiţi şi mai obosiţi. Ce se va întâmpla în momentul intrării în Centura Fotonică, în 2012 sau în alt an, este pur şi simplu de neinchipuit: întreaga planetă, inclusiv omenirea, va trece într-o altă dimensiune ! Încă neclar ? Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista !!! Iar pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, în acel “Punct Zero” se vor inversa şi Polii Magnetici ai Pământului.

Veste bună este…

repet, că “Sfârşitul Timpului” nu înseamnă “Sfârşitul Lumii”. Semn că momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei strălucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit şi ele o energie sporită. Mayaşii ne retransmit şi ei informaţiile primite de la zei despre schimbările ce vor urma:

– întregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia şi intregul Univers, cu efecte benefice

– vom depăşi tehnologia actuală şi ce cunoaştem despre Timp şi Spaţiu

– banii vor dispărea ca necesitate

– vom intra în Dimensiunea a 5-a

– ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungând la 12 spirale, de la 2 în prezent.

În ce priveşte fiinţa umană, schimbările vor fi deci, colosale în sens pozitiv. Însoţite totuşi de simptome neplăcute (încă o veste bună – este semnul că organismul se purifică): migrene, dureri de cap, oboseală, ameţeală sau palpitaţii, simptome specifice răcelii (febră, transpiraţie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice, slăbiciune musculară, respiraţie greoaie, oboseală nejustificată, modificări în sistemul limfatic şi imunitar, nelinişte, depresii, stres şi fascinaţia trecutului.

În momentul intrării în Centura Fotonică se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecvenţelor propriului corp uman cu cele de referinţă din Univers, ducând la o creştere a celor umane.

Este aşa-numita “înâlţare, ridicare la Cer”, despre care vorbesc şi vechile scrieri. “Înălţarea” fiind bruscă şi puternică, cei cu vibraţii joase, negative (răutate, egoism etc.) nu vor rezista transformării. Frecvenţele genomului uman şi ale ADN-ului sunt foarte înalte, vibraţiile foarte fine. Sunt în fapt lumină, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei şi sfinţi. Dr. Berrende Fox a constatat că, de 20 de ani, oamenii au început să se schimbe la nivel celular, iar unii chiar şi-au dezvoltat noi lanţuri în structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sânge. Bine, bine, vor întreba oamenii de afaceri, şi eu ce câştig de aici ?! Să vedem dacă le place:

– intuiţia şi capacităţile paranormale se dezvoltă mai repede

– folosirea unei părţi mai mari din creier, peste 10-15% cât în prezent

– toate bolile incurabile vor dispărea, inclusiv SIDA şi cancerul

– se vor înmulţi bioterapeuţii şi telepaţii

– corpul fizic va începe să se schimbe şi probabil vom vedea (cei care scapă !) o aură de lumină ca sfinţii de pe pereţii bisericilor.

Ideea este că 2012 este foarte aproape de noi şi majoritatea vor ajunge cu siguranţă să vadă dacă această profeţie este reală sau falsă… Omenirea este ajutata si din ‘exterior'[…] … cu ajutorul reincarnarilor sufletelor de pe planete mai evoluate spiritual (si nu numai)…, cum ar fi tocmai constelatia Pleiadelor…

[to be continued]

Livia
Sursa:  http://cosmin-dumitru.ro/?p=1345

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s