SSisel Internationalisel International vine la Cluj!

Vrei sa faci un ban in plus sau iti cauti un loc de munca? Nu mai ezitati! Se cauta persoane dedicate muncii, care sa devina parteneri de distributie pentru Sisel International.
Nu pierdeti prima prezentare Sisel din Romania!
Pentru a afla cat mai mult despre aceasta afacere si firma va invit sa participati la evenimentul organizat pe data de 9 octombrie la ora 19:00 in sala Beijing a hotelului City Plaza, str. Sindicatelor nr.9-11, Cluj-Napoca.

La acest eveniment vor participa trei invitati: Aaron Rennert, Vice President of Worldwide Sales, din SUA, Aaron Palmer, Europa Manager SISEL International AG, din Elvetia si TOP Distribuitor Nr.1 din Germania, Chistian Rombach.

Prezentarea va fi sustinuta in limba engleza, insa va fi prezent si un traducator, care va transmite toate informatiile in limba romana, participantilor.

In cadrul evenimentului veti putea testa produsele din gama Sisel si veti primi raspunsuri la intrebarile dvs. legate de firma, produse, posibilitati de castig si promovare etc.

Intrarea este libera, insa va rog sa confirmati daca veti participa sau nu la eveniment, deoarece locurile sunt limitate. In cazul in care veniti insotit va rog sa ma anuntati de numarul exact de personae.

Veti avea parte si de mici surprize in cadrul acestui eveniment.

Pentru alte informatii sau pentru inregistrari accesati: http://www.mysisel.com/

Livia

Advertisements
Comments
  1. AdinaM says:

    Ma intereseaza si pe mine sa intru in afacere. Se poate? Am inteles ca e o companie bazata pe sistemul MLM. Cu consideratie, Adina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s