Pandora Jewelry Pandora Jewelry in Romania

Pandora, accesorii Pandora, bratara Pandora… Cred ca multe femei adora bijuteriile Pandora. Dar ce este Pandora? Toate accesoriile  Pandora reprezinta o achizitie unica si deosebit de frumoasa in crearea oricarei bijuterii. Datorita unei game atat de vaste de modele Pandora, design-ul bijuteriei tale (in cazul meu, eu) va fi absolut unicat. Accesoriile Pandora pot fi din metale pretioase, sticla Murano sau chiar materiale naturale, fapt ce ii permite oricarui designer de bijuterii o mare libertate de creatie.

Pandora, cu afaceri de aproape 900 de milioane de euro la nivel mondial şi cu magazine în 55 de state, a deschis in septembrie la Bucureşti primul magazin de pe piaţa locală.
Situat în centrul comercial AFI Palace, magazinul are o suprafaţă de 64 de metri pătraţi şi a necesitat o investiţie de circa 300.000 de euro. “Este o intrare directă. S-a luat această decizie datorită potenţialului pe care piaţa din România îl are”, spun reprezentanţii Pandora.

Compania daneză comercializează bijuterii din aur şi argint, ce au montate pietre preţioase şi semipreţioase. “Clienţii pot personaliza orice detaliu al bijuteriilor”.
Preţurile produselor variază între 14 şi 4.500 de euro, iar reprezentanţii companiei spun că fiecare client va lasa în medie 400 de lei (circa 100 de euro) în magazinul Pandora.

“Cele mai deschise provocărilor în materie de stiluri şi culori ale bijuteriilor pe care le poartă sunt bucureştencele. Orice produs îşi găseşte cumpărător în Capitală. Clienţii Pandora sunt de regulă femei peste 20 de ani, cu venituri peste medie şi educaţie superioară”.

Vezi galeria foto: Pandora Jewelry

Livia

Advertisements
Comments
  1. Cei de la Pandora au bijuterii foarte frumoase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s